POSTPREGNANT MAMA -valmennus

Tilauksen tila
Et ole liittynyt vielä
Hinta
129

POSTPREGNANT MAMA -valmennus

Postpreg Mama -valmennus antaa selkeät raamit äitiysliikunnan- ja fysioterapian ammattilaisilta synnytyksen jälkeiseen liikuntaan, ravitsemukseen ja hyvinvointiin sekä auttaa kehoa ja mieltä kuntoutumaan raskausajasta ja synnytyksestä olitpa synnyttänyt sektiolla tai alateitse. Valmennuksen voit käydä omassa tahdissa, ajasta ja paikasta riippumatta (käytössäsi 12 kuukauden ajan).

Valmennuksistamme saat inspiraatiota, asiantuntevaa tietoa, tehokkaita mutta turvallisia treenejä niin keholle kuin mielelle, sekä palautumista ja rentoutumista arjen keskelle. Hyvinvoiva äiti on meidän lähtökohtamme koko valmennukselle ja toivomme sinun hyötyvän valmennuksesta aidosti.

Tärkein missiomme on naisten ja äitien hyvinvoinnin lisäämiseksi myös mahdollisten toiminnallisten vaivojen kuten alaselkä- ja liitoskipujen, virtsankarkailun, laskeumien ja erkauman ennaltaehkäisy.

VALMENNUKSEN SISÄLTÖ

Valmennus sisältää kattavan  ja laadukkaan materiaalin (videoita, audioita sekä luettavaa) sekä antaa sinulle tietoa ja konkreettiset ohjeet kuinka edetä synnytyksen jälkeen olipa synnytyksestä vain muutamia tunteja tai useampia vuosia. Valmennus etenee progressiivisesti ja turvalliset, lempeät mutta tehokkaat harjoitteet auttavat kehoasi palautumaan ja mieltä jaksamaan vauva-/lapsiarjessa paremmin. Mukana myös kattavat video-ohjeet arpien käsittelyyn ja paljon muuta hyödyllistä.

Mamazenin avulla luot omaa hyvinvointiasi lisäävän perustan, ja muodostat rutiineja, joita voit varioida mielenkiinnon, sekä oman vointisi mukaan.  Valmennuksesta saat ammattilaisten tuen koko valmennuksen ajaksi kun liity mukaan Mamazenin suljettuun Facebook-ryhmään.

 Me haluamme sinun ja perheesi parasta, tervetuloa upealle matkalle kanssamme!

Rakkaudella Eevi, Johanna sekä Mamazenin tiimi
Mamazen – Naisten ja äitien asialla

Tilauksen tila
Et ole liittynyt vielä
Hinta
129

MENU