PREGNANT MAMA -valmennus

Tilauksen tila
Et ole liittynyt vielä
Hinta
129

PREGNANT MAMA -valmennus

Pregnant Mama -valmennus antaa selkeät raamit äitiysliikunnan- ja fysioterapian ammattilaisilta odotusajan liikuntaan ja hyvinvointiin sekä valmistelee kehoa ja mieltä synnytykseen. Valmennuksessa vierailee kaksi kätilöä, joiden materiaaleista saat konkreettisia keinoja joita hyödyntää synnytykseen valmistautumisessa sekä synnytyksen aikana.

Valmennus sisältää kattavan  ja laadukkaan materiaalin raskaana olevalle sekä sisältää myös osioita mahdolliselle synnytystukihenkilölle. Valmennuksen voit käydä omassa tahdissa, ajasta ja paikasta riippumatta (käytössäsi 12 kuukauden ajan). Valmennus antaa sinulle tietoa sekä konkreettiset ohjeet esimerkiksi liitoskipujen ennaltaehkäisyyn ja hoitoon. Pregnant Mama -valmennuksesta saat käyttöösi myös Postpregnant Mama -valmennuksemme ensimmäisen osion, jotta jo raskaana ollessa voit valmistautua myös ensimmäisiin viikkoihin synnytyksen jälkeen. Tärkein missiomme on naisten ja äitien hyvinvoinnin lisäämiseksi myös mahdollisten toiminnallisten vaivojen kuten alaselkä- ja liitoskipujen, virtsankarkailun, laskeumien ja erkauman ennaltaehkäisy.

VALMENNUKSEN SISÄLTÖ

Valmennuksistamme saat inspiraatiota, asiantuntevaa tietoa, tehokkaita mutta turvallisia treenejä niin keholle kuin mielelle, sekä palautumista ja rentoutumista arjen keskelle. Hyvinvoiva äiti on meidän lähtökohtamme koko valmennukselle ja toivomme sinun hyötyvän valmennuksesta aidosti. Valmennuksessa saat käyttöösi olennaisen ja helppolukuisen, kuunneltavan, katsottavan teorian ja käytännön ohjeet siitä kaikesta, kuinka voit lisätä hyvinvointiasi odotusaikana, sekä miten edistää synnytyksestä palautumista ja lisätä arjessa jaksamista. Saat myös alaan erikoistuneiden ammattilaisten tuen synnytykseen valmistautumisessa, tukihenkilön osiota unohtamatta. Mamazenin avulla luot omaa hyvinvointiasi lisäävän perustan, ja muodostat erilaisista harjoitteista rutiineja, joita voit varioida mielenkiinnon, sekä oman vointisi mukaan.  

Valmennuksemme sisältää ihania rentoutus- ja kehonhuoltohetkiä odotusajalle,  sekä myös itse synnytyksessä kuunneltavia rentoutusharjoitteita. Odotusaikana aloitetut tutut rentoutusrutiinit voivat auttaa sinua synnytysten eri vaiheissa, jolloin kehosi ja mielesi pääsevät rauhoittumaan synnytyksessä rentouttavia äänitteitä kuunnellen. Lisäksi saat ammattilaisten tuen koko valmennuksen ajan, kun liityt Mamazenin suljettuun Facebook-ryhmään.

Me haluamme sinun ja perheesi parasta, tervetuloa upealle matkalle kanssamme!

Rakkaudella Eevi, Johanna ja Mamazenin tiimi
Mamazen – Naisten ja äitien asialla

Tilauksen tila
Et ole liittynyt vielä
Hinta
129

MENU