POSTPREG MAMA -valmennus

Postpreg Mama -valmennus antaa selkeät raamit äitiysliikunnan- ja fysioterapian ammattilaisilta synnytyksen jälkeiseen liikuntaan, ravitsemukseen ja hyvinvointiin, sekä auttaa kehoa ja mieltä kuntoutumaan raskausajasta ja synnytyksestä olitpa synnyttänyt sektiolla, tai alateitse. Valmennus sisältää kattavan ja laadukkaan materiaalin (videoita, audioita sekä luettavaa), sekä antaa sinulle tietoa ja konkreettiset ohjeet kuinka edetä synnytyksen jälkeen, olipa synnytyksestä vain muutamia tunteja tai useampia vuosia.

Valmennus etenee progressiivisesti ja turvalliset, lempeät mutta tehokkaat harjoitteet auttavat kehoasi palautumaan ja mieltä jaksamaan vauva-/lapsiarjessa paremmin. Valmennuksen voit käydä omassa tahdissa, ajasta ja paikasta riippumatta (käytössäsi 12 kuukauden ajan). Valmennuksesta saat myös kattavat video-ohjeet arpien käsittelyyn ja paljon muuta. Hyppää mukaan tästä!

129,00  / sis ALV 24%

POSTPREG MAMA -VALMENNUKSEN SISÄLTÖ

Postpreg mama -valmennuksesta saat inspiraatiota hyvinvointisi tueksi, asiantuntevaa tietoa äitiyden ammattilaisilta, tehokkaita mutta turvallisia lihasvoima-, kestävyys-, hermotus-, liikkuvuus-, ja kehonhuoltotreenejä toteutettavaksi progressiivisesti palautumisen edetessä niin kotiin, kuin salille. Mukana on myös lantionpohjan erilaisia harjoitteita ja ohjeita synnytyksen jälkeiseen aikaan, kuten arpien hoitoon. Lisäksi valmennuksesta saat ihania palautumista ja rentoutumista edistäviä osioita rentoutusäänitteiden ja Mamazen joogan parissa ergonomia-osuuksia unohtamatta. 

Valmennuksen ravitsemusosio auttaa sinua tukemaan synnytyksestä palautumista ja mahdollista imetystä. Mukana on myös runsaasti hyödyllistä tietoa, jota tulet tarvitsemaan synnytyksestä palautumiseen. 

Mamazenin tiimi ohjaa sinua palautumaan odotusajasta ja synnytyksestä lempeällä ammattitaidolla helposti luettavien materiaalien, ihanien audionauhoituksien, sekä videoiden parissa. Uskomme tämän valmennus-kokonaisuuden olevan sinulle täydellinen ystävä hyvinvoivaa äitiyttä tukien. Tärkeä missiomme on naisten ja äitien hyvinvoinnin lisäämiseksi myös mahdollisten toiminnallisten vaivojen, kuten virtsankarkailun,  laskeumien ja erkauman ennaltaehkäisy ja hoito.

Voit aloittaa oman olon kohentamisen Mamazenin kanssa oli synnytyksestä vain päiviä, tai vuosia. Valmennus sopii jokaiselle äidille lähtötasoon katsomatta, joten voit hypätä turvallisin ja iloisin mielin mukaan, olit sitten vasta aloittamassa treenaamista, tai jo rutinoitunut superliikkuja. Valmennuksen voit käydä omassa tahdissa, ajasta ja paikasta riippumatta (käytössäsi 12 kuukauden ajan).

Mamazenin avulla luot omaa hyvinvointiasi lisäävän perustan, ja muodostat erilaisia hyvinvointia tukevia rutiineja, joita voit varioida mielenkiinnon, sekä oman vointisi mukaan. Olemme mukanasi missä tahansa ja koska tahansa.

 

 Me haluamme sinun ja perheesi parasta, tervetuloa upealle matkalle kanssamme! ♥️

Rakkaudella Eevi,  Johanna ja Mamazen tiimi

Mamazen – Naisten ja äitien asialla

MENU