PREGNANT MAMA -valmennus

Pregnant Mama -valmennus antaa selkeät raamit äitiysliikunnan- ja fysioterapian ammattilaisilta odotusajan liikuntaan, ravitsemukseen ja hyvinvointiin sekä valmistelee kehoa ja mieltä synnytykseen. Valmennuksessa vierailee kaksi kätilöä, joiden materiaaleista saat konkreettisia keinoja, joita hyödyntää synnytykseen valmistautumisessa, sekä synnytyksen aikana. Valmennus sisältää kattavan  ja laadukkaan materiaalin (videoita, audioita sekä luettavaa) raskaana olevalle, sekä sisältää myös osioita mahdolliselle synnytystukihenkilölle.

Valmennuksen voit käydä omassa tahdissa, ajasta ja paikasta riippumatta (käytössäsi 12 kuukauden ajan). Valmennus antaa sinulle tietoa sekä konkreettiset ohjeet esimerkiksi liitoskipujen ennaltaehkäisyyn ja hoitoon. Pregnant Mama -valmennuksesta saat käyttöösi myös Postpreg Mama -valmennuksemme “ensimmäiset viikot synnytyksestä” -osion, jotta jo raskaana ollessa voit valmistautua myös ensimmäisiin viikkoihin synnytyksen jälkeen.

 

Pregnant Mama -valmennus sisältää muun muassa:

  • 54 osiota, 9 aihe-aluetta (esim ravitsemus, raskausajan liikunta, synnytykseen valmistautuminen jne)
  • 13 treeni-ohjelmaa kotiin ja salille (video- ja tekstimuodossa)
  • 21 osiota synnytykseen valmistautumisesta & synnytyksestä palautumisesta

 

129,00  / sis ALV 24%

PREGNANT MAMA -VALMENNUKSEN SISÄLTÖ

Pregnant mama -valmennuksesta saat inspiraatiota hyvinvointisi tueksi, asiantuntevaa tietoa äitiyden ammattilaisilta, tehokkaita mutta turvallisia lihasvoima-, kestävyys-, hermotus-, liikkuvuus-, ja kehohuoltotreenejä toteutettavaksi läpi raskauden niin salille, kuin kotiin. Lisäksi valmennuksesta saat kattavat ohjeet lantionpohjan harjoitteluun, sekä ihania palautumista ja rentoutumista edistäviä osioita mm. rentoutusäänitteiden ja Mamazen joogan avulla. 

Mukana on myös runsaasti hyödyllistä tietoa, jota tulet tarvitsemaan raskausaikana, synnytyksessä sekä ensimmäisinä päivinä synnytyksen jälkeen odotusajan ravitsemusosiota unohtamatta. Olemme huomioineet sisällössämme myös erikseen synnytykseen valmistautumisen niin äidin kehon ja mielen osalta, kuin tukihenkilön kannalta.

Mamazenin tiimin äitiysliikuntaohjaaja, fysioterapeutti, kätilöt, joogavalmentaja ja ihonhoidon spesialisti ohjaavat sinua lempeällä ammattitaidolla helposti luettavien materiaalien parissa, ihanien audionauhoituksien, sekä videoiden parissa. Uskomme tämän valmennus-kokonaisuuden olevan sinulle täydellinen ystävä matkasi varrelle kohti hyvinvoivaa äitiyttä. Tärkeä missiomme on naisten ja äitien hyvinvoinnin lisäämiseksi myös mahdollisten toiminnallisten vaivojen kuten alaselkä- ja liitoskipujen, virtsankarkailun, laskeumien ja erkauman ennaltaehkäisy.

Voit aloittaa oman olon kohentamisen Mamazenin kanssa missä tahansa vaiheessa raskautta! Valmennus sopii jokaiselle äidille lähtötasoon katsomatta, joten voit hypätä turvallisin ja iloisin mielin mukaan, olit sitten vasta aloittamassa treenaamista, tai jo rutinoitunut superliikkuja. Valmennuksen voit käydä omassa tahdissa, ajasta ja paikasta riippumatta (käytössäsi 12 kuukauden ajan).

Mamazenin avulla luot omaa hyvinvointiasi lisäävän perustan, ja muodostat erilaisia hyvinvointia tukevia rutiineja, joita voit varioida mielenkiinnon, sekä oman vointisi mukaan. Olemme mukanasi missä tahansa ja koska tahansa.

 

 Me haluamme sinun ja perheesi parasta, tervetuloa upealle matkalle kanssamme! ♥️

Rakkaudella Eevi,  Johanna ja Mamazen tiimi

Mamazen – Naisten ja äitien asialla

MENU